Szacho Dec 23, 2019 Siemka, poprawisz moje screeny z listem w evencie ''Letter to Santa Claus''? Nie wiem dlaczego, ale są niewidoczne... Używałem imgura.
Siemka, poprawisz moje screeny z listem w evencie ''Letter to Santa Claus''? Nie wiem dlaczego, ale są niewidoczne... Używałem imgura.
Szacho Dec 16, 2019 PM me chujku na PA, nick Szacho oczywiście, pilne. A najlepiej od razu /goto Szacho, bo jakaś pizda jebana znowu na Kiawe's trialu pokemony zbugowała, tym razem kilka.... pierdolca idzie dostać.
PM me chujku na PA, nick Szacho oczywiście, pilne. A najlepiej od razu /goto Szacho, bo jakaś pizda jebana znowu na Kiawe's trialu pokemony zbugowała, tym razem kilka.... pierdolca idzie dostać.
Zecao Oct 24, 2019 can u help me with my post of the halloween house contest? i need edit my post to insert the code for show the image in the post. please nab: V
can u help me with my post of the halloween house contest? i need edit my post to insert the code for show the image in the post. please nab: V